MICROBLADING 
Det är den behandling man använder sig utav när man vill ha hårstrå effekten.
Denna metod har många namn. Bland annat 3D som många brukar nämna.
Denna behandling passar er som vill förbättra looken på sina ögonbryn, vill ha fylligare men inte så täta och markerade ögonbryn. Denna behandling rekommenderas inte för människor med oljig och tjock hud, stora porer eller hud som blöder mycket då pigmentet har större risk att flyta ihop till en hel skuggig tatuering. Har man sån hudtyp som nämnt kan risken vara stor att även all pigment avlägsnas , därför behövs en mer ifylld tatuering  för sånna hudtyper. Kombo och powder är då ett bra val. Strå effekten försämras alltså avsevärt p.g.a ovannämnda faktorer.
Microblading/3D ögonbryn riktar sig endast åt att skapa naturliga hårliknande strån. Är du osäker på vad du har för hudtyp så kan du välja den metod som du tror passar dig bäst, när du kommer till kliniken så kan jag  på plats avgöra vilken behandling jag tror passar dig bäst.


PUDERBRYN 
är den behandling man använder sig utav när man vill ha den naturligt sminkade och markerade effekten utan Microblading/3D effekt. 
Denna behandling passar mycket bra för oljig/fet hudtyp, stora porer eller tjock hud.
Som jag nämnde på föregående form är denna mer passande för de som vill fylla i sina ögonbryn mycket och inte ha dom glesa. 


KOMBOBRYN
är en kombination av microblading och skuggning. I början av brynet liknar det strån och sedan skuggar man ju längre ut man kommer på brynet. Många väljer denna metod då dom tycker att det både ser naturligt ut och att man får en form som syns mer och håller längre än microblading.   Skillnaden mellan kombo och microblading är att kombo är tätare,markantare och mer ifyllt jämfört med microblading som ser glesare ut och som har en mer hårliknande utseende. Denna behandling passar bäst för de som inte har så oljig, porig och fet hy. Samma verktyg används, men en annan teknik.


OMBRÉBRYN
Du kan välja fritt bland ovan nämnda metoder som passar dig bäst för denna behandling. Det man gör med ombrebryn är att man tatuerar ögonbrynen ljusare framtill och mörkare längst ut på brynen. 


UNDVIK ATT TATUERA ÖGONBRYNEN OM:
• du gjort botox eller fillers minst 2 veckor innan behandling.
• du är gravid eller ammar!
• du är under 18 år
• du har diabetes (går att göra behandling om du har läkarintyg)
• du har infektion i kroppen
• du har allergier för nickel, bedövningssalva eller järnoxid.
• du har hjärtproblem, HIV eller om du strålbehandlats för cancer under de senaste 6 månaderna.
• du äter blodförtunnande mediciner såsom Waran, Pradaxa, Xarelto, Fragmin, Trombyl m.m.
• får keloid- ärr
• psoriasis kring ögonbrynen.

Om du är osäker på vad som gäller för dig rekommenderar jag dig att kontakta din läkare.
I vissa fall kan du behöva uppvisa läkarintyg för att jag ska kunna genomföra en behandling.Vill du slippa att ständigt behöva måla om läpparna eller bättra på läppstiftet? Då är läpptatuering någonting för dig!

Du bestämmer själv om du bara vill jämna till din läpp kontur i en naturlig färgton eller ge illusionen av en målad mun.

Tatueringen görs med sterila engångs nålar. 

OBS! Alla pigment som används är godkända och registrerade enligt Läkemedelsverkets föreskrifter och förordningar.
 


LÄPP PIGMENTERING

Efter en behandling ska du undvika att äta och dricka första 3 timmarna då infektionsrisken är som störst. Du ska smörja läpparna regelbundet med en salva som jag rekommenderar på plats.
Du får inte dra bort skorpor som uppkommer efter andra, tredje dagen, då färg kommer att dras bort med skorpan. Låt skorpan falla av sig själv. Det är viktigt att du följer skötselråden eftersom det kan avgöra resultatet på din tatuering. Som med ögonbryns tatuering kan vissa behöva fler än två behandlingar. Samma faktorer spelar in gällande läpp pigmentering som ögonbryns tatuering. Detta är en semipermanent tatuering, dvs håller i ca 2 år och sedan bleks den långsamt bort. Man kan aldrig garantera ett slut resultat då vi har olika hudtyper, olika pigment och hur din kropp tar emot pigment är också avgörande för hållbarheten.

UNDVIK ATT TATUERA LÄPPARNA OM:
- Du har en tatuering i området sedan innan (Skicka bilder till info@brynkliniken.se
-Du är gravid
-Du äter blodförtunnande mediciner
-Du har sår, utslag, eksem eller pågående herpes på läpparna.
-Du har virus eller förkylning.
-Du gjort filler mindre än 2 månader sen.
-Du har någon blodsmittande sjukdom, blödarsjuka eller keloidärrbildning.
-Du är yngre än 18 år


ANSIKTSBEHANDLINGAR

BB GLOW
Behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfrit. Den mest fantastisk är att processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar i de mörka ringar övan på och under öga

BB Glow behandling med Koriansk Stayve serum från den ledande koreansk tillverkare ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och får användas runt ögonen. Victoria Grepo Akademin har fått äran att lansera STAYVE professionella koreanska produkter för BB Glow behandling i Sverige. BB Glow behandling bygger på koreansk metod för att jämna ut hudton.

BB Glow Treatment är årets mest modern behandling. Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hudtyper.

Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till 6-12 månader beror på hudtyp och rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 4-6 gånger.

BB Glow behandling passar:
För alla åldrar
För olika hudnyanser
För torr, normal och blandad hud. Minskar porer och förbätrara hud för fett hud.
För hud med pigmentering eller fräknar
Hud med akne
För grå och livlös hud
Ljusar upp åldersfläckar
För dig med ojämn ton
För dig med missfärgning (hypopigmentering)MICRONEEDLING GER EN FASTARE HUD MED ÖKAD ELASTICITET OCH SYNBART REDUCERADE FINA LINJER OCH RYNKOR.
Microneedling är en djupgående nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen.
Under behandlingen används en maskin med små sterila mikronålar. Man går 0,5-2mm djupt i huden beroende på vilket område man vill behandla samt vad för hudtyp man har.
Man behandlar effektivt hudproblem som ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor.
Hudens naturliga försvar registrerar en skada och den naturliga läkeprocessen aktiveras genom att rikligt med kollagenvävnad bildas och cellförnyelsen aktiveras.
Man brukar rekommenderar en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat och hållbart resultat, även om man redan efter en behandling ser en tydlig skillnad.


Det är en god idé att boka behandlingen en dag när du inte har något inplanerat eftersom du inte bör sminka dig samma dag.
Efter behandlingen uppstår en tillfällig rodnad, likt solbränna. Efter några dagar kommer din hud att bli torr och fjälla. Detta kan hålla i sig i 4-8 dagar och beror på att huden vill påbörja sin nybildning av celler.
Du bör undvika solen en vecka efter behandlingen. Under en pågående kur är det viktigt att alltid använda hög solskyddsfaktor.

Det är också viktigt att du enbart använde de produkter som du rekommenderas i anslutning till behandlingen.UNDVIK MICRONEEDLING OM:
- Du är gravid
- Har psoriasis, eksem eller sår i behandlingsområdet (öppen inflammation).
- Du äter blodförtunnande mediciner eller receptbelagda krämer i området (aknemediciner).
- Du gjort djupgående hud behandling i området de senaste 2 veckorna (botox, filler, laser, kemisk peeling mm.)
- Du har någon blodsmittande sjukdom, blödarsjuka eller keloid ärrbildning.


UNDVIK BB GLOW OM DU HAR:
-Nerver, vårtor, papillom i behandlingssområdet;
-Blodkoagulationssjukdomar, blodsjukdomar;
-Akuta infektionssjukdomar
-Graviditet och amning
-Cancer

-Akuta inflammatoriska processer
-Hudsjukdomar i det drabbade området (eksem, neurodermatit, psoriasis)
-Bildandet av hypertrofiska och keloida ärr
-Inflammerad akne;
-Öppna sår och brännskador
-Epilepsi
-Allergi mot komponenter
-Feber
-Med försiktighet vid diabetes och herpes.

Undvik laserbehandlingar under en månad. Ingen direkt sol första 2 veckorna. Ingen bastu, spa eller svettningar under en vecka. Solskyddfaktor och hatt är en bra ide om du ska vara ute i solen.